Coroane pe implanturi

No Comments

Coroane pe implanturi – Cand spunem „coroana pe implant dentar” ne referim la partea care imita dintele natural si care se amplaseaza pe bontul protetic al implantului.

A pune o coroana pe implanturi implica alegerea unui material de cea mai buna calitate care sa imita cat mai bine dintele natural. Atunci cand medicul pune coroane pe implanturi iti va prezenta toate variantele disponibile din care tu sa alegi ceea ce se potriveste atat cu exigentele tale cat si cu bugetul alocat.

Puteti accesa si implant dentar pret sau proteza scheletata.

 

Coroane pe implanturi – coroanele integral metalice

 

Aceste coroane sunt realizate din metal si sunt alese doar pentru dintii aflati in zona posterioara de obicei. Ele suporta forte masticatorii foarte mari insa au marele dezavantaj latura estetica.

Sunt foarte inestetice si vor avea un efect dizgratios atunci cand sunt amplasate in fata sau in zonele laterale care se descopera cand persoana rade. Pretul lor este cel mai mic si daca te gandesti sa iti pui o coroana dentara pe implant din metal iti recomandam sa o pui doar unde nu se vede.

 

Coroane  pe implanturi – coroana metalo-ceramica pe implant

 

Daca vrei sa iti pui coroane pe implanturi metalo ceramice trebuie sa stii ca acestea sunt realizate printr-o combinatie dintre ceramica si metal.

Nu sunt tot atat de rezistente cum sunt cele metalice insa au si o rezistenta care permite folosirea lor in zonele lateriale. Aceste corpane sunt utilizate atat pe dintii posterior cat si pe cei anteriori. Raportul calitate pret este foarte bun motiv care le face sa fie foarte des intalnite printre optiunile pacientilor.

Puteti accesa si fatete dentare sau stomatologie Bucuresti.

 

Coroane pe implanturi – coroane metalo compozite

 

Stim ca ti-ai dori sa iti pui o coroana de zirconiu pe implant insa uneori este recomandat sa faci un compromis si sa alegi solutia cea mai potrivita bugetului tau disponobil.

Coroanele de genul acesta nu au o rezistenta foarte buna si sunt recomandate in special in zona din fata avand si un pret mediu cuprins intre cel al coroanelor metalice si cele metalo ceramice. Sunt destul de rar preferate de medici si de pacienti si vor fi in curant eliminate de metoda de terapie.

 

Coroane pe implanturi – coroane acrilice

 

Sunt acele coroane care se folosesc atunci cand medicul vrea sa puna o coroana provizorie pe implant pana in momentul in care vor fi puse cele definitive.

In acest caz se va trece de foarte multe ori peste procedura de cimentare coroana pe implant iar daca vezi ca coroana dentara se misca iti recomandam sa te prezinti in cabinetul stomatologic pentru a nu risca sa o inghiti din greseala in somn.

Puteti accesa si implant dentar Bucuresti sau clinica stomatologica Bucuresti.

 

Coroane pe implanturi – cum gasesti pretul optim?

 

Este necesar sa cauti pe Google si vei gasi cu siguranta cele mai bune preturi la noi. Utilizeaza expresiile

coroana zirconiu pe implant pret, coroana dentara pe implant pret, coroana pe implant pret, pret coroana ceramica pe implant, cat costa o coroana pe implant sau coroana metalo-ceramica pe implant pret, coroana implant dentar pret si vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.

Daca te intrebi ce sa alegi, coroana sau implant noi iti recomandam sa alegi implantul, acesta fiind mai natural si mai comod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.