Atmosfera relaxanta si medici experimentati

Un cabinet stomatologic de incredere

Echipa noastra este dedicata si grijulie, oferindu-va, atat tie cat si familiei tale, cele mai noi tehnici stomatologice intr-un mediu modern și relaxat.

Combinand experiența, expertiza tehnica și abordarea calda, personala pentru fiecare individ, atragem oameni de toate varstele in grija noastra.

Puteți fi siguri ca toate eforturile se fac pentru a va depasi asteptarile . Credem ca fiecare persoana este unica si de aceea toate tratamentele sunt adaptate special dorințelor și nevoilor fiecărui pacient.

Pentru noi confortul pacientilor nostri este o parte importanta a serviciilor stomatologice de calitate si, de aceea, ne străduim sa facem vizita la stomatolog cât mai confortabilă și cât mai plăcută cu putință.

Misiunea noastra

Va oferim o nouă abordare a medicinei dentare.
Am înțeles că s-ar putea sa va fie teama de a merge la dentist. Este posibil să fi avut experiențe neplăcute în trecut.
Prioritatea noastră numărul unu este de a va face sa va simtiti bine cand mergeti la stomatolog.
Printr-o abordare proactiva – concentrandu-ne pe educarea dumneavoastra in materie de nutritie si sanatate orala, inclusiv lucrand impreuna pentru a controla și a preveni problemele dentare.

Abordarea proactivă – în cazul în care lucrurile mici contează!
Noi credem ca sanatatea dentara ideala poate fi atinsa de oricine.
Noi nu suntem ca orice dentist tipic ”foram și umplem”. Ne concentrăm pe o abordare proactivă pentru a va ajuta sa aveti o mai buna igiena si sanatate orala.
Nu este nevoie sa fii speriat dacă crezi că dinții tăi arata rau: vom lucra cu tine pas cu pas pentru a rezolva problemele și a menține zâmbetul tău sănătos.

Va oferim mai mult decat ceea ce va doriți, tipul de ingrijire dentara pe care o meritati!

Valorile noastre

Lasa-ne sa avem grija de zambetul tau!

Excelenta

Incercam mereu sa gasim cel mai înalt nivel de performanta. Acest lucru necesită o munca grea și orientare constanta asupra calitatii.

Instruire continua

Incercam sa fim mereu in ton cu vremurile, ne specializam in tehnici noi si folosim aparatura performata ce faciliteaza un act medical sigur.

Grija fata de pacienti

Actiunile noastre sunt mereu axate pe furnizarea de servicii excelente pentru pacienti într-un mediu cald și primitor.

Integritate

Intotdeuna vom sustine pacientii nostri in a face ceea ce este corect si recomandat pentru dansii, semnaland daca ceva nu este potrivit.

Responsibilitate

Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare lucrare si tratament pe care le facem si ne dam silinta sa obtinem cele mai bune rezultate.

Lucrul in echipa

Stim ca putem realiza mai multe lucruri doar impreuna. Succesul unui cabinet stomatologic depinde foarte mult de munca in echipa si de respectul reciproc.

Specialistii cabinetului stomatologic

Echipa noastra de medici

Raul Stoica

Stomatologie generala | Implantologie | Protetica

Florescu Madalina

Stomatologie generala | Pedodontie

Denisov Alexandra

Chirurgie bucomaxilofaciala

Ostan Daniela

Asistenta

Niculescu Gabriela

Chirurgie bucomaxilofaciala

Alexandru Stoian

Stomatologie generala | Ortodontie

Tot ceea ce dorim este sa va daruim zambetul sanatos pe care il meritati!

Cabinet stomatologic aproape de dumneavoastra

Tratamente realizate in deplina siguranta!

Înțelegem complexitatea problemelor dentare și nevoia absoluta de a le aborda cu cea mai mare grijă.

Medicii și facilitatile noastre moderne sunt caracteristica noastră distinctiva de care suntem mandri pentru ca furnizam pacientilor nostri cele mai bune servicii.

Clinica noastră este aproape de dumneavoastra deoarece încorporeaza competenta, experienta și tehnologie sub un singur acoperis.

Activitatea medicilor cu inalta competenta in diferite discipline de stomatologie, împreună cu utilizarea celor mai noi echipamente și tehnologii asigura un tratament adecvat fiecarui pacient.

2153
Pacienti multumiti
17
Furnizori
1
Sedii

De ce sa ne alegeti cabinetul nostru stomatologic?

Ce ne diferentiaza de celelalte cabinete stomatologice?

Alegerea unui dentist este o decizie importanta! Noi înțelegem că relația noastră cu tine se construieste pe încredere .

Deci , de ce noi? ……. Pentru că ne interesează cu adevărat sanatatea dumneavoatra.

Suntem aici pentru a construi relații autentice și de încredere, care vor continua drumul după tratament.

Noi credem în educarea pacientului și oferirea de opțiuni. Vă respectăm timpul și ne tinem promisiunile.Simțiți – vă în siguranță prin faptul că folosim cele mai noi tehnologii și suntem aici pentru a avea grijă de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Oricare ar fi nevoia sau dorinta dumneavoastra ,suntem aici pentru a va oferi senzația dorită și să lucram impreuna pentru a va realiza visul.

Un medic bun + stomatologie de calitate = aspect natural, rezultate de lungă durată, fără durere si eșecuri în valoare de mii de lei.