Cum sunt preturile la stomatologie in Bucuresti?

No Comments

Preturi la stomatologie in Bucuresti – Clinica Ramis ofera o gama larga de servicii dentare de inalta calitate. Specialistii clinicii ofera confort maxim si tratament nedureros, mai ales in cazul extractiei dentare.

Personalul calificat al stomatologiei, va diagnostica cu atentie si profesionalism, va prescrie si va conveni asupra unui plan de tratament sau a unei proteze, la cele mai bune preturi in stomatologie. Specialistii calificati ai clinicii stomatologice Ramis nu ofera preturi scazute, deoarece preturile mici inseamna calitate proasta si rezultate nedorite. Iar la clinica Ramis, nu se face rabat de la calitate.

Stomatologii sunt pregatiti sa te ajute in orice situatie: o consultatie de primire si efectuarea unui tratament chiar si in cele mai neglijate cazuri. Si toate acestea la cel mai convenabil raport pret –calitate.

 

Preturile lucrarilor la stomatologie pentru clinica Ramis

 

Pentru 100 ron la clinica stomatologica vei beneficia de o consultatie care include o examinare  amanuntita a gurii, a cariilor, control parodontal, control protetic si control chirurgical.

Pentru suma de 700 ron dintii tai vor avea parte de un tratament de albire care cuprinde indepartarea petelor, redarea unui aspect natural, recomandari pentru o alimentatie care nu distruge dintii si un plan de tratament. Daca ai nevoie de o proteza dentara din materiale premium sau din material acrilic, pretul nu este mai mare de 1200 ron.

Pentru implant dentar costul este de pana la 3000 ron si poti beneficia de coroana zirconiu, implant dentar din materiale premium, biocompatibile, plan de tratament si o viitoare consultatie gratuita. Pentru a afla exact pretul lucrarilor stomatologice consulta lista de „preturi lucrari stomatologie.

preturi-stomatologie-bucuresti

preturi-stomatologie-bucuresti

 

Preturi Stomatologie Bucuresti

 

Prin urmare, daca te decizi pentru preturile clinicii stomatologice Ramis din Bucuresti, vei primi oferta speciala de preturi la stomatologie, asigurandu-te ca tot ceea ce ai nevoie este  inclus in costul specificat.

Daca vei spera la un rezultat de calitate oferind un pret mic, atunci lucrarea nu va fi la inaltimea asteptarilor. Pentru a beneficia de un implant puternic care sa dureze multi ani, ar trebui sa evaluezi cat de bine se pregateste clinica Ramis pentru tratamente. Acorda atentie implanturilor cu care lucreaza clinica.

Alege lucrari si materiale de cea mai buna calitate. Clinica stomatologica Ramis Bucuresti  investeste in cercetare, calitate si materiale, isi  imbunatateste in mod constant sistemele de implantare, garantand cea mai inalta calitate.  Daca facem o analogie pentru preturile la stomatologie din Bucuresti cu piata auto in materie de calitate, produsele si materialele acestei clinici pot fi comparate cu  un Mercedes.

 

Preturi stomatologie copii

 

Preturile pentru stomatologie copii depind de diagnosticul dentar, de prezenta comorbiditatilor, de varsta pacientului minor, de metodele de tratament (tehnologice), de clasa cavitatii (la introducerea sigiliului), numarul de canale radiculare si gradul de permeabilitate a acestora (in tratarea cariilor cu complicatii) si de materiale, care pot fi din clasa premium.

Costul tratamentului pe echipamente ortodontice fixe, va fi specificat de medicul stomatolog in functie de complexitatea lucrarilor.

preturi-stomatologie-bucuresti

preturi-stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie preturi extractie

 

Preturile pentru serviciile de extractie dentara la clinica stomatologica Ramis, sunt oferite in lista de preturi. Poti sa te familiarizezi cu preturile aproximative, cuantumul exact fiind exprimat de medic dupa o examinare si diagnoza la fata locului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.