Proteza Kemeny

No Comments

Proteza Kemeny – o noua era a tehnologiei dentare – Pierre Faucher, medicul curtii lui Ludovic al XV-lea, este considerat tatal stomatologiei moderne. In secolul al XVIII-lea, el a inventat un prototip al primului burghiu, si a inceput sa foloseasca unelte din arsenalul bijutierilor pentru tratamentul stomatologic.

Acest lucru i-a permis sa lucreze cu precizie. De asemenea, a sugerat modalitati de corectare a curburii danturii. Insa, cel mai important lucru este, ca el a venit cu o tehnica pentru inlocuirea dintilor protetici, folosind inlocuitori din fildes, portelan si aur. De atunci, stomatologia a facut progrese mari, iar astazi protezele sunt posibile chiar si in absenta completa a dintilor.

 

Ce este proteza Kemeny

 

Sa-ti mentii proprii dinti naturali de la tinerete pana la batranete, din pacate, se intampla foarte rar. Cel mai adesea, odata cu inaintarea in varsta, numarul dintilor sanatosi este in scadere. Evitarea acest lucru este practic imposibila si destul de dificil, chiar daca monitorizezi cu atentie starea de sanatate a cavitatii orale.

Sanatatea orala de multe ori devine deficitara, pur si simplu din cauza schimbarilor legate de varsta. De exemplu, din cauza ingustarii vaselor de sange, este perturbata alimentarea cu sange a gingiilor, ceea ce poate duce la pierderea dintilor, si chiar a celor sanatosi.

Insa, in prezent, pierderea dintilor nu mai este o tragedie, pentru ca acum exista o mare varietate de proteze ale noii generatii, printre care proteza Kemeny. Acestea sunt fabricate din materiale moderne, au aspectul cel mai realist si, prin urmare, pot fi purtate discret si confortabil. Astfel de proteze se numesc Kemeny.

proteza kemeny pret bucuresti

proteza kemeny pret bucuresti

 

Proteza Kemeny flexibila

 

Proteza Kemeny flexibila moderna imbina functionalitatea cu confortul.  Protezele Kemeny pot fi atat detasabile, cat si fixe si pot fi folosite cu edentii partiale sau pline. Fabricarea protezelor dentare moderne Kemeny, se realizeaza din materiale sintetice, protezele avand noi avantaje:

  • nu absorb mirosurile
  • nu se formeaza bacterii pe ele
  • sunt confortabile si usor de purtat
  • sunt usoare si moi
  • acopera o zona mai mica a cavitatii bucale
  • arata cat mai natural posibil.

 

Proteza mobila Kemeny de calitate

 

Proteza mobila Kemeny este fixata in siguranta, iar unele modele pot fi chiar indepartate inainte de a merge la culcare. In prezent, modelele de proteze dentare mobile, raman alegerea majoritatii persoanelor care doresc sa-si completeze dintii lipsa, fara a cheltui o multime de bani pe ei. Protezele moderne sunt fabricate din cei mai recenti polimeri si sunt moi, hipoalergenice si rezistente.

Abordarile in tratamentul stomatologic pentru pacienti, sunt destul de frecvente, si, in principiu,  nu s-au schimbat foarte mult. Bineinteles, exista instrumente noi, mai avansate, echipamente suplimentare, materiale pentru umplerea canalelor, iar stomatologia in general, raspunde rapid la diferite inovatii. Unele clinici private au adoptat deja astfel de inovatii moderne, iar una dintre ele este clinica stomatologica Ramis Clinique.

 

Proteza dentara Kemeny

 

Protezele detasabile exista de foarte mult timp, si totusi, designul modern difera semnificativ fata de predecesorii lor. Daca vechile structuri erau destul de dure si aproape ca acopereau complet palatul gurii, provocand disconfort si excitand refluxul gastric, astazi, modelul modern de proteza dentara Kemeny, este lipit pe locurile lipsa, fiind fixat direct pe gingii, fara a necesita costuri suplimentare, cum ar fi geluri sau clei.

Astfel de constructii nu interfereaza cu mentinerea unei vieti normale, nu stimuleaza reflexul gastric si nu distorsioneaza gustul alimentelor. Prin urmare, purtarea protezelor este recomandata pentru cei care doresc sa-si mentina calitatea vietii.

 

Proteza tip Kemeny cu o compozitie moderna

 

Restaurarea tesuturilor dentare este prima metoda protetica.  Medicii incearca de obicei sa pastreze dintele existent, mai ales ca materialele compozite moderne pentru umplere, permit acest lucru, chiar si cu leziuni grave ale tesuturilor.

Proteza tip Kemeny poate fi folosita daca exista mici fragmente si crapaturi pe smalt, dintii sunt afectati de carii, si chiar si diferente mari dintre dinti, acestea putand fi, de asemenea, corectate.

Insa, prezenta inflamatiei gingiilor, cariile extinse, precum si absenta mai multor dinti de mestecat, impiedica utilizarea acestei tehnici. Principalul avantaj al acestei metode este eficienta acesteia. Tratamentul complet al dintilor poate fi facut mergand in vizita la medic.

 

Proteze dentare Kemeny de tip coroana

 

Instalarea coroanelor dentare este necesara daca mai mult de jumatate dintre dinti sunt distrusi si umplerea in acest caz nu permite restabilirea acestora. De asemenea, proteze dentare Kemeni de tip coroana, pot fi instalate in cazul in care dintii sunt grav avariati: smaltul este intunecat, exista carii vizibile si fisuri pe ei. Coroana poate fi montata pe propriul tau dinte sau pe un implant. Daca radacina dintelui este in ordine, atunci aceasta metoda protetica a dintilor, evita caderea si restabileste functia de mestecat.

Coroanele metalice, inclusiv cele de aur, care au fost folosite in mod activ cu cateva decenii in urma, devin treptat un lucru de domeniul trecutului. Ele sunt foarte durabile, insa au un aspect inferior. Prin urmare, astazi sunt folosite materiale moderne pentru acest tip de proteza. Protezele dentare Kemeny compozite se bazeaza pe un aliaj durabil, iar pe partea de sus sunt acoperite cu un material compozit care imita culoarea smaltului.

Aceste coroane sunt durabile si arata grozav. Coroanele din zirconiu, fara metal, nu sunt compuse din metal si se potrivesc cel mai mult cu culoarea smaltului dintilor. De asemenea, acestea difera in ceea ce priveste acuratetea maxima, dar costul lor este semnificativ mai mare comparativ cu coroanele realizate din alte materiale.

 

Imagini proteza Kemeny

 

In ceea ce priveste cresterea nivelului cultural al oamenilor moderni, refacerea completa a dintilor unei persoane perturbate de pierderea acestora, este considerata necesara pentru toti pacientii, indiferent de statutul lor social, profesie, varsta. Imaginile protezei Kemeni au devenit vizibil  posibile,  datorita crearii dintilor artificiali de diferite stiluri, pe baza tehnologiilor moderne.

Materialele  pentru crearea protezelor dentare, sunt de diferite dimensiuni si culori, precum si materiale. Estetica este o doctrina filosofica a artei si creatiei artistice. Deoarece stiinta esteticii studiaza acum toate domeniile dezvoltarii, ea se refera la orice activitate creativa a oamenilor. Arta crearii dintilor artificiali a fost formata de-a lungul timpului, in primul rand prin profunzimea artei.

 

Proteza Kemeny poze

 

Fiecare stiinta are propriile concepte stiintifice, categorii, metode. Pentru estetica dentara, exista o distinctie stricta intre frumusete, functionalitate si confort. Pentru oamenii care sunt afectati de aspectul dintilor, frumusetea este insotita de proteze Kemeny, care redau sanatatea umana. Prin urmare, este dificil sa se supraestimeze rolul chirurgului stomatolog, care este solicitat pentru tratament dentar, pe de o parte, sa restabileasca functiile defectuoase sau complet pierdute ale sistemului dentar-maxilar si, pe de alta parte, sa faciliteze revenirea unei configuratii estetice complete la pacient.

Proteza Kemeny artistica si estetica, utilizata de medicii stomatologi moderni de la clinica stomatologica  Ramis Clinique , acopera multe dintre deficientele fizice estetice ale pacientilor (optica, culoarea), psihologia perceptiei (iluzii, emotii), mijloacele de expresie artistica, perspectiva etc. Toate acestea sunt incluse in metoda de creare a protezei dentare Kemeny, fiind destul de obiective.

 

Proteza Kemeny – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „proteza kemeny„, „proteza kemeny pret” sau „proteza kemeny ce este„, „proteze kemeny” ori „proteza provizorie kemeny„, „proteza dentara kemeny.”

Alte cautari: „ce este proteza kemeny„, „proteza kemeny forum” sau „proteza kemeny flexibila„, „imagini proteza kemeny” ori „proteza mobila kemeny„, „proteza kemeny poze” si „proteza tip kemeny„, „proteza unidentara kemeny„.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.