Proteza scheletata pe implanturi

No Comments

Proteza scheletata pe implanturi – Stomatologia moderna are o multime de instrumente pentru a rezolva o serie de probleme, de la protezele clasice pana la proteza scheletata pe implanturi. Fireste, fiecare pacient se straduieste sa aleaga cea mai buna optiune in ceea ce priveste pretul, calitatea, estetica si durabilitatea.

De aceea, tehnologiile all-in-one si implantul sunt atat de populare. Fiecare dintre metode are propriile caracteristici si nuante. Pacientul trebuie sa aiba cunostinte teoretice despre tehnicile pe care le poate executa un stomatolog, si pentru a sti careia  dintre abordari, trebuie sa le acorde prioritate.

 

Structura proteza scheletata pe implanturi

 

Un implant dentar este un surub de titan care inlocuieste portiunea de radacina a unui dinte pierdut. Implanturile sunt instalate in locul dintilor extrasi si sunt folositi ca suporturi, pe care se fixeaza ulterior coroanele.

Proteza scheletata pe implanturi consta din  2 etape, chirurgicale si ortodentare, la care participa 3 specialisti, si anume, un chirurg, un chirurg ortodentar si tehnician dentar.

Stadiul chirurgical  reprezinta instalarea implantului in tesutul osos al maxilarului superior sau inferior. Procedura se efectueaza sub anestezie locala de catre un chirurg cu experienta. Dupa instalarea implantului, este necesar un timp pentru a-l stabiliza  in maxilarul superior, iar acest lucru poate sa dureze, cel mai lung timp 4-6 luni, iar cel mai scurt timp 3 luni.

Stadiul ortodentar  este cel dupa stabilizare, cand sunt instalat  implantul si proteza scheletata pe implant. Daca implantarea se efectueaza in zona dintilor din fata, in zona zambetului, poate fi instalata imediat o implantare temporara si o coroana temporara pe implantul nou instalat. Coroana temporara deriva din muscatura si nu suporta sarcina functionala in timpul mestecarii. Astfel, este rezolvata doar problema estetica, in absentei unui dinte in zona zambetului, iar conditiile de odihna ale implantului sunt respectate pentru stabilizarea sa cu succes.

 

Proteza scheletata pe implanturi in Bucuresti

 

Proteza scheletata pe implanturi reda dinti puternici si frumosi. Acesti dinti nu pot fi deosebiti de ceilalti, deoarece coroanele de pe implanturi arata ca cei naturali.

Daca vrei sa iti fie redat confortul si estetica obisnuita a zambetului, alege  proteza scheletata pe implanturi in Bucuresti la clinica stomatologica Ramis Clinique.

proteza scheletata pe implanturi

proteza scheletata pe implanturi

 

Proteza scheletata pe implant – O descoperire imortanta

 

Proteza scheletata pe implant este o descoperire reala in domeniul ortodontiei. Daca mai devreme pierderea dintilor  insemna ca pacientul trebuia sa foloseasca  o proteza amovibila sau partial detasabila, acum aceasta situatie se afla in trecutul indepartat.

O astfel de proteza nu se observa deoarece este foarte ferm implantata, si da senzatia de dinti naturali. Dupa cum se stie,  de obicei, dupa indepartarea unui dinte, trece un timp considerabil,  inainte ca o persoana sa-l restabileasca.

In locul dintelui lipsa, tesutul osos devine treptat mai subtire, ceea ce inseamna ca in acest caz este necesara grefarea oaselor sau macinarea dintilor sanatosi adiacenti. Cum sa previi acest lucru?  Prin montarea unei proteze scheletate pe implanturi.

Proteza scheletata pe implant este o alternativa solida si convenabila. O astfel de proteza inseamna restaurarea fiabila a dentitiei si mentinerea dintilor ramasi sanatosi si vii. Implanturile sunt instalate in locul dintilor disparuti, apoi se fixeaza o singura coroana sau o proteza asemanatoare podului, care restaureaza mai mult de 3 dinti simultan.

 

Alegeti protezele pe implanturi

 

Proteza scheletata pe implanturi este o optiune convenabila pentru pierderea totala sau partiala a dintilor. In primul caz, pentru a instala proteza, ai nevoie de  numai 4-6 implanturi. Aceasta cantitate este suficienta pentru fixarea confortabila a structurii.

Se mentine ferm in gura, atat  in timpul unei conversatii, cat si atunci cand mananci, datorita faptului ca proteza detasabila si implantul sunt conectate prin micro-dopuri. Prin proiectare, ele nu permit alunecarea. De aceea este mai bine sa alegi intotdeauna proteza pe implanturi.

 

Proteza scheletata pe implant pret

 

Parintii tai sau rudele in varsta poarta de obicei o proteza amovibila si se confrunta cu neplaceri constante de teama ca proteza va cadea. Ai grija de cei dragi, povestindu-le despre  proteza scheletata pe implanturi, care nu costa chiar atat de mult, doar 3500 lei, dar care aduce linistea, fericirea si zambetul natural.

Protezele pe implanturi sunt ceea ce le va aduce un confort complet datorita fixarii fiabile a structurii. Nu este nevoie sa cauti un motiv pentru a arata cat de mult ii iubesti pe oamenii de langa tine. Convinge-i sa opteze pentru o proteza scheletata pe implanturi in Bucuresti, la clinica stomatologica Ramis Clinique chiar acum, deoarece o astfel de lucrare este confortabila si durabila.

 

Ce este proteza scheletata pe implanturi

 

Cand se planifica implantarea perfecta, se foloseste un sablon chirurgical. Acesta este un kappa cu orificii aliniate pentru plasarea exacta a implantului. Tehnica ofera un rezultat pozitiv previzibil in etapa pregatitoare, iar acest lucru inseamna:

  • Instalarea implantului – o „radacina” fiabila a viitorului dinte
  • Se formeaza impresii pentru a crea constructia ortodentara perfecta
  • Instalarea unei piedici pentru fixarea ferma
  • Diagnosticarea la momentul crearii, face posibila luarea in considerare a tuturor nuantelor si corectarea lor in timp.
  • Se executa lucrarea protezei in functie de impresiile individuale
  • Fixarea structurii permanente pe implant pentru un timp indelungat.

Proteza scheletata pe implanturi este confortul tau pentru o viata. Vino la
specialistii clinicii Ramis Clinique  din Bucuresti, pentru restaurarea fiabila si estetica a
danturii.

proteza scheletata pe implanturiproteza scheletata pe implanturi

proteza scheletata pe implanturi

 

Avantaje proteza scheletata pe implanturi

 

Implantul protetic este o alternativa moderna la poduri. Datorita implanturilor, nu este necesar sa procesezi dintii sanatosi adiacenti sub pod. Implanturile permit distribuirea in mod egal a incarcaturii pe tot maxilarul atunci cand mesteci, iar atrofia tesutului osos al maxilarului nu progreseaza, iar dintii adiacenti nu sufera de stres crescut.

Daca mai devreme la defectul dentitiei terminale, trebuia sa se recurga la o proteza detasabila sau la o proteza partial detasabila, acum, cu  proteza scheletata pe implanturi se pot face restaurari fixe functionale si confortabile (coroane) in orice parte a dentitiei.

In absenta completa a dintilor, se produce  atrofia osului maxilarului, iar in acest caz, nu se poate crea un suport pentru imbunatatirea fixarii protezei in gura. Pacientii cu o lipsa totala a dintilor, care din diferite motive nu pot purta proteze, cu ajutorul implanturilor pot face o proteza scheletata pe implant care este fixa, ceea ce le va permite sa mestece mancarea si sa se simta persoane intregi.

 

Proteza scheletata pe implanturi – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „proteze scheletate pe implanturi„, „proteza scheletata pe implant” sau „proteza scheetata pe implanturi in Bucuresti„, „proteza scheletata pe implant pret” ori „cat costa o proteza scheletata pe implant„.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.