Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
chirurgie dentara

Chirurgie dentara

Ai nevoie de o interventie de chirurgie dentara? Ai fost la medicul tau stomatolog si ai aflat ca interventia chirurgicala stomatologica de care ai nevoie poate fi efectuata doar de catre un specialist in chirurgie dentara? Nici o problema. Se rezolva! Contacteaza chiar acum cabinetul nostru pentru o programare, iar chirurgul nostru te va ajuta cu placere.

Termenul de chirurgie orala se confunda cu cel de chirurgie orala sau maxilo-facila … pana la un punct. Primii doi termini incadreaza manopere chirurgicale ce se pot realiza mai in toate cabinetele dentare. Al treilea termen include manopere ce, de obicei, se realizeaza in spital.

 

Extractie dentara – chirurgie dentara

 

Extractia dentara este necesara atunci cand un dinte nu mai poate fi salvat prin alte mijloace terapeutice ( tratament de canal ) sau exista un focar infectios ce nu poate fi controlat. Uneori se mai fac extractii dentare pentru a obtine spatiu pe arcadele dentare in cadrul tratamentelor de ortodontie. Tot in scop ortodontic, anumiti dinti prinsi in os, pot fi adusi pe arcada dentara printr-un tratament combinat de chirurgie dentara si aparate dentare.

Extractia maselei de minte este una dintre preocuparile de baza ale medicilor specialisti dento-alveolari (cei ce fac interventiile de chirurgie dentara). Chirurgia molarului de minte este un subiect vast ce nu poate fi acoperit in cadrul acestui scurt articol.

 

Plasarea implanturilor dentare – chirurgie dentara

 

Interventia plasarii unui implant dentar in os este o interventie de chirurgie orala. Mai mult, manoperele ajutatoare ca sinus lifting-ul sau bone splitting-ul fac si ele parte din manoperele de chirurgie dentara.

Vorbim de o interventie de chirurgie dentara atunci cand trebuie efectuata o:

 

Interventiile parodontale – chirurgie dentara

 

Boala parodontala este foarte frecvent intalnita in randul populatiei. Desi, in ultima vreme chiuretajele gingivale cu lambou sau aditiile osoase sunt interventii de chirurgie dentara ale caror eficienta este controversata, in anumite situatii acestea pot fi ultima incercare pentru salvarea dintilor.

Daca ai nevoie de un consult de specialistat de chirugie dentara nu ezita sa ne contactezi. Numerele de contact le gasesti pe site. Specialistul nostru te poate examina si poate discuta optiunile de tratament optime pentru tine.

chirurgie dentara

chirurgie dentara

Prelevarea de biopsii – chirurgie dentara

 

Orice medic stomatolog ce se respecta, la controlul periodic al pacientului, va analiza aspectul mucoasei orale pentru a decela posibile semne ale cancerului oral, dar nu numai. In momentul in care este decoperita o leziune suspecta aceasta va trebui incizata si trimisa unui laborator de anatomie patologica. Prelevarea unei probe biologice se numeste biopsie si, din nou, este o manopera da chirurgie dentara.

Aminteam mai sus de chirurgia dento-maxilara. Aceasta discuplina poate fi considerata sora mai mare a chirurgiei dentare. Medicii ce o practica au absolvit atat facultatea de Medicina Dentara cat si pe cea de Medicina Generala si au urmat o supraspecializare in Chirurgie Maxilo-Faciala. Manoperele specifice cuprind tratamentul chirugical al cancerului oral, interventiile de chirurgie ortognata (necesare in cadrul tratamentelor ortodontice) precum si rezolvarea traumatismelor fetei.

 

Ne puteti gasi pentru urmatoarele cuvinte cheie: „chirurgie dentara bucuresti”, „chirurgie dentara preturi” sau „chirurgie dentara bucuresti preturi”, „chirurgie dentara copii” ori „doctori chirurgie dentara”.

Alte cuvinte: „chirurgie dentara extractie”, „chirurgie dentara infectie” sau „chirurgie dentara maxilar”, „chirurgie dentara sector 2″.

Ambient placut

Niciun motiv de ingrijorare

Interventiile chirurgicale creeaza, de multe ori, panica in randul pacientilor. Procedurile din acest domeniu pot fi de o complexitate marita sau unele obisnuite, ce nu produc ingrijorare.

La Ramis Clinique aveti parte de tot sprijinul medicilor si personalului pentru a beneficia de un tratament corect, eficient si cu un disconfort cat mai mic.

Nu intarzia tratamentul

De ce ar trebui sa consulti un medic chirurg?

Cand deja apar simptomele unei probleme dentare trebuie sa mergem urgent la medicul stomatolog.

Cel mai indicat este sa nu asteptam acest moment si sa realizam inspectii periodice care sa ne ajute in detectarea timpurie a eventualeleor probleme si rezolvarea lor.

O interventie chirurgicala simpla se poate transforma in una complicata daca nu o rezolvam la timp.

Vrei sa scapi de problemele dentare?