Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234

Estetica dentara

Estetica dentara se ocupa cu imbunatatirea aspectului zambetului. Aceasta nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci inglobeaza o serie de tehnici si procedee specifice tuturor ramurilor. Ea se bazeaza, in special, pe cosmetizarea arcadelor dentale.

 

Estetica dentara Bucuresti: procedurile cele mai des intalnite

 

Estetica dentara cuprinde mai multe proceduri. Dintre acestea, cele mai comune sunt:

  • Albire dentara. Aceasta reda culoarea naturala a dintilor sau, in unele cazuri, ii face chiar mai albi.
  • Fatete dentare. Procedura implica asezarea unor fatete peste dintii naturali, corectand, astfel, forma, dimensiunea si culoarea acestora.
  • Bonding dentar. Reprezinta reparatia dintilor si laminarea acestora cu ajutorul rasinilor.
  • Remodelare dentara
  • Reconturare gingivala.

Fiecare procedura de estetica dentara se face la recomandarea unui medic stomatolog, in functie de necesitatile dumneavoastra. Desi acestea par oarecum simple, ele necesita o delicatete sporita, dar si o viziune din partea dentistului. Este nevoie de o intelegere ridicata a anatomiei dintelui. De asemeni, trebuie si o experienta indelungata pentru obtinerea unui rezultat spectaculor.

estetica dentara

estetica dentara

Estetica dentara Bucuresti: pret

 

In functie de procedura pe care o doriti si de recomandarea medicului, pretul pentru estetica dentara poate varia. In urma unei consultatii preliminare, acesta va fi stabilit. Discutati cu medicul daca il puteti plati in transe sau daca exista reduceri acordate lucrarilor mari.

Unele cabinete de stomatologie ofera reduceri pentru pachetele de servicii stomatologice, dar si pentru familie. Astfel, puteti apela la serviciile unui dentist pentru copii si adolescenti pentru fiul sau fiica dumneavoastra, in cuantumul unui pret mai mic.

 

Estetica dentara: echilibrul, proportia si linia mediana

 

Echilibrul si linia mediana sunt doua concepte importante atunci cand vorbim despre frumusetea zambetului. O jumatate a arcadei dentare trebuie sa fie cat mai asemanatoare cu cealalalta jumatate. Dezechilibrele intre aceste doua jumatati este perceeput ca si lipsa de armonie.

De asemeni, se cauta ca linia mediana a fetei sa coincida cu mijlocul danturii. Mijlocul danturii se afla intre cei doi incisivi. Deviatia care se permite este de doar 1-2 milimetri.

Proportia este, si ea, un element foarte important in estetica dentara. Unii teoreticieni sustin ca intre latimea fatetelor caninilor si cea a incisivilor se poate regasi „proportia de aur”, rezultata din sirul lui Fibonacci. Acesta mai este denumit „semnatura lui Dumnezeu” in matematica si se regaseste peste tot in natura.

Estetica dentara Bucuresti: plombele dentare

 

Desi se folosesc de foarte mult timp pentru a umple spatiile lasate de carii, plombele dentare nu sunt tocmai estetice. Incepand cu anii `90, stomatologii au inceput sa foloseasca compozit ca si material de umplere. Acesta are aceeasi culoare cu a dintilor, insa exista diferenta de nuanta. El este la fel de rezistent ca si amalgamul si se foloseste constant in medicina dentara.

Inlocuirea amalgamului cu compozit se face foarte usor. Dupa ce plomba initiala a fost data jos, spatiul gol se umple cu compozit. Acesta este, mai apoi, slefuit. Se fixeaza, apoi, noua plomba cu ajutorul unei lampe speciale. El poate rezista pana la 10 ani. Daca, in timp, culoarea acestuia se schimba, se recomanda inlocuirea lui.

Estetica dentara cuprinde toate procedeele care transforma aspectul dintilor si nu necesita o specializare aparte. Totusi, experienta medicului stomatolog isi va spune cuvantul in ceea ce priveste rezultatul final.

 

Estetica dentara – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „estetica dentara bucuresti”, „estetica dentara preturi”, „clinici estetica dentara bucuresti”, „estetica dentara fatete”, „poze estetica dentara”, „estetica dentara sector 2”.

Incredere si stima de sine

Tratamente de top in estetica dentara

Uneori nu avem nevoie decat de un imbold pentru a porni cu dreptul intr-o etapa noua din viata noastra.

La Ramis Clinique noi va ajutam sa pasiti in viata plini de incredere si cu o stima de sine care sa va permita sa faceti tot ce va doriti.

Nu subestimati importanata unui zambet sanatos si cuceritor!

Frumusete si sanatate

O viata plina de impliniri

Stomatologia cosmetica este medicina dentară care vizeaza crearea unei schimbari pozitive a dinților și a zâmbetului dumneavoastra.

Credem că stomatologia estetica trebuie sa completeze sanatatea generala și orala a pacientului.

Vrei sa scapi de problemele dentare?