Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234

Tratament implant dentar

Doresti tratament pentru implant dentar? Este foarte bine daca te gandesti la “tratament implant dentar”. In ultima decada implanturile dentare au devenit foarte raspandite ca optiune terapeitica in randul tuturor cabinetelor stomatologice.

Ai de unde alege! Trebuie doar sa afli care este cea mai buna optiune pentru tine.

 

Ce este un tratament prin implant dentar?

 

Un implant dentar este practic o radacina artificiala. Dupa ce este plasat in os, va primi o coroana dentara ( partea vizibila cu ajutorul careia mananci ).

 

Cine poate beneficia de tratament cu implant dentar?

 

Marea majoritate a adultilor ce au o sanatate generala buna pot beneficia de tratament prin implant dentar. Acest tip de tratament poate fi aplicat imediat ce cresterea oaselor fetei s-a incheiat.

Obiceiuri ca fumatul sau consumul excesiv de alcool cresc sansele unor complicatii postoperatorii si pot afecta rezultatul pe termen lung al tratamentului cu implant dentar.

 

Cum poti stii daca ti se potriveste un tratament prin implant dentar?

 

Foarte simplu. Fa-ti o programare in cabinetul nostru chiar acum! Oferim evaluari cu specialistul nostru implantolog. Analizele necesare constau in radiografii dentare simple sau Ortopantomograme, amprente de studiu si chiar Computer Tomografii ( CBCT ).

In timpul consultatiei vom analiza si discuta despre igiena ta orala, despre cat dureaza si ce presupune tratamentul prin implant dentar. Vom vorbi despre avantaje si dezavantaje, precum si despre posibilele riscuri din timpul tratamentului dar si de dupa finalizarea acestuia.

tratament implant dentar

tratament implant dentar

Ma gandesc din ce in ce mai mult la “tratament implant dentar”. Cat ar dura sa-l am finalizat?

 

Pentru cazurile de rutina, din momentul in care se insera implantul dentar in os pana in momentul in care vei primi coroana atasata acestuia dureaza intre 3 si 9 luni. Intervalul este determinat de calitatea osului, tipul de implant dentar ales si zona in care s-a plasat acesta.

Intre cele doua momente va trebui sa porti o lucrare dentara provizorie, reprezentata frecvent de o mica proteza dentara, sau poti opta pentru a lasa un spatiu gol. Daca alegi metoda cu un implant dentar intr-o zi poti pleca acasa dupa inserarea implantului cu o lucrare provizorie fixa.

 

Cati dinti pot fi inlocuiti prin tratament cu implant dentar?

 

Implanturile dentare pot inlocui unul sau mai multi dinti. La nevoie pot inlocui si toti dintii. Implanturile poti fi folosite pentru punti dentare sau pentru sprijinul unor placi dentare. Acestea din urma se numesc supraproteze si sunt un compromis acceptat foarte des de catre pacienti.

 

Ce se intampla daca nu am suficient os pentru tratamentul cu implant dentar?

 

Da … din pacate odata cu extractia dentara osul din zona dintelui extras va incepe sa-si reduca volumul. Daca nu se realizeaza un tratament cu implant dentar in timp util vor fi necesare niste interventii chirurgicale de ajutor.

Cele mai cunoscute sunt: aditia osoasa, inaltarea sinusului ( sinus lifting-ul ) si bone splitting-ul. Daca aceste interventii sunt necesare durata si costurile tratamentul vor creste.

 

Cat de mult rezista in timp un “tratament implant dentar”?

 

Daca sunt urmate protocoale bine puse la punct, pacientul nu sufera de afectiuni generale si nu are obiceiuri vicioase, rata de succes pe termen lung pentru tratamentul cu implant dentar este de 95%. Aceasta inseamna ca un implant din 20 s-ar putea sa nu supravietuiasca pe termen lung.

Nu mai astepta. Fa-ti o programme chiar acum si afla daca tratamentul cu implant dentar este pentru tine!

 

Vrei sa scapi de problemele dentare?