Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Aparat dentar safir

Ce este un aparat dentar din safir? Te gandesti sa-ti pui un aparat dentar din safir? Daca da. atunci afla ca bracketii din safir sunt solutia perfecta pentru un tratament ortodontic, atunci cand vrei ca aparatul dentar fix sa fie putin vizibil. Luand in calcul toate criteriile, un aparat dentar din safir, este alegerea optima.

Mai jos sunt prezentate avantajele si dezavantajele sistemului precum si termenii de comparatie cu celelalte sisteme ortodontice fizionomice. Vream ca astfel sa te ajutam in a alege cea mai buna varianta de tratament pentru tine.

Imbunatatirea zambetelor adultilor cu aparate dentare tip „secret braces” (romana: aparat dentar invizibil) este un concept destul de nou in ortodontie. Acesta imbina proprietatile celor mai bune sisteme ortodontice traditionale cu avantajul unei fizionomii mult imbunatatite. Aparatul dentar din safir vine in trei variante: Crystal, Ice si Platina.

Puteti accesa si implant dentar Bucuresti sau cat costa un implant dentar in toata gura ori proteza dentara pret.

 

Aparat dentar la culoarea dintelui – aparat dentar safir

 

Un apar dentar din safir ca si concept arata ca orice aparat dentar fix cu singura mare diferenta ca brachetii ce se lipesc pe dinti sunt transparenti, sau de culoarea safirului. Bracketii au dimensiuni mai mici decat cei metalici si sunt foarte putin vizibili.

Dar acest tip de bracketi prezinta un dezavantaj. Ei fac dintii sa para mai voluminosi decat sunt in realitate, dand falsa impresie ca dintii “ar sari” din gura.

Alte tipuri de dispozitive ortodontice fizionomice sunt reprezentate de:

aparat dentar safir

aparat dentar safir

Gutiera de aliniere – sau alternativa poate fi un apar dentar de safir

 

Aliniatorii sau gutierele de aliniere sunt singura forma de tratament ortodontic complet transparent. Acest tip de aparat dentar, de altfel superb ca si concept, are doua dezavantaje.  Poate fi folosit doar pentru a trata anumite probleme de aliniere a dintilor, in timp ce aparatele ortodontice fixe pot remedia orice problema de aliniere dentara.

Iar cel de-al doilea neajuns este reprezentat de faptul ca rezultatul tratamentul depinde de durata de timp in care dispozituvul ortodontic este in gura pacientului. Natura detasabila a gutierelor de aliniere poate deveni un factor care prelungeste timpul de tratament.

Acest neajuns nu se intalneste in cazul aparatului dentar din safir deoarece el foloseste principiile de tratament clasic la care sunt adaugati brachetii invizibili si arcurile ortodontice colorate in alb.

 

Aparatul dentar lingual – sau alternativa poate fi un apar dentar safir

 

Desi aparatul dentar lingual este o alegere excelenta, el este mai scump decat un aparat dentar din safir. Mai mult, pentru a putea fi utilizat in cadrul tratamentelor, ortodontii ce-l folosesc au nevoie de cursuri speciale, de multe ori foarte scumpe, ce vor creste pretul final pentru pacienti.

Acest aspect face ca aparatul dentar lingual se fie plasat de putini ortodonti fapt ce, din nou, va creste pretul final pentru pacienti. Aparatul dentar din safir necesita acelasi nivel de pregatire din partea ortodotului ca pentru un aparat dentar fix si de aceea costul sau este redus fata de aparatul dentar lingual.

Este usor de vazut de ce aparatul dentar din safir este o alegere optima atunci cand functia, forma, aspectul, disponibilitatea si pretul sunt toate luate in calcul. Brachetii Sapphire (safir) sunt mai confortabili si irita mai putin decat cei metalici sau din ceramica, nu pateaza si sunt hipoalergenici, facandu-i alegerea optima pentru foarte multi pacientii.

 

Aparat dentar safir – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „aparat dentar safir pret„, „aparat dentar safir avantaje si dezavantaje” sau „aparat dentar safir bucuresti„, „aparat dentar safir durata” si „aparat dentar safir pret bucuresti„, „aparat dentar safir sau metalic„.

 

Vrei sa scapi de problemele dentare?