Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Cat costa un aparat dentar ceramic

Sa vorbim despre cat costa un aparat dentar ceramic? Copilul tau sau tu ai nevoie de aparat dentar si vrei sa stii cat costa un aparat dentar ceramic. Daca pui aceasta intrebare specifica banuim ca stii deja care sunt tipurile de aparate dentare disponibile.

In ciuda faptului ca un aparat dentar ceramic poate avea cateva dezavantaje comparative cu aparatul dentar metallic (clasic) acest tip de dispozitiv ortodontic costa cam cu 25-35% mai mult decat un aparat dentar metalic. Afla pretul aparatului dentar ceramic aici!

Puteti accesa si implant dentar Bucuresti sau cat costa un implant dentar in toata gura ori proteza dentara pret.

 

Care sunt factorii care determina cat costa un aparat dentar ceramic?

 

Aparatatul dentar ceramic costa mai mult datorita materialelor din care este confectionat. Otelul inoxidabil folosit pentru dispozitivele metalice costa mai putin decat ceramica. De aceea pacientul va plati mai mult pentru aparatul dentar ceramic.

Platesti invizibilitatea aparatului (ma rog … aproape invizibilitatea). Motivul pentru care pacientii aleg sa plateasca mai mult pentru aparatul dentar ceramic este ca nu se vede la fel de mult ca aparatul dentar clasic. Elementele componente se integreaza mult mai estetic in cadrul zambetului. Pacientii ce poarta aparate pot fi emotivi atunci cand vorbesc sau zambesc iar aparatul dentar ceramic ajuta la managementul acestei probleme.

Costul tratamentului este impartit pe o perioada mai lunga de timp. Aparatul dentar ceramic necesita mai multe controale, mai multa mentenenta si ajustari. Acest tip de aparat dentar nu este la fel de rezistent ca si aparatul metalic conventional. Costul reparatiei fracturilor si fisurilor poate creste pretul final al tratamentului.

cat costa un aparat dentar ceramic

cat costa un aparat dentar ceramic

In concluzie cat costa un aparat dentar ceramic?

 

Ca in cazul oricarui tratament stomatologic, pretul final variaza de la o persoana la alta, chiar daca este folosit acelasi sistem sau procedeu medical. Anomalia dento-maxilara, numarul dintilor de indreptat, varsta pacientului precum si durata tratamentului sunt doar cativa dintre factorii ce influenteaza costul tratamentului ortodontic cu un aparat dentar ceramic.

Aparatele dentare ceramice nu sunt cele mai scumpe aparate dentare. Aparatele dentare linguale si gutierele de aliniere sunt mult mai costisitoare financiar. Principalul motiv este estetica superioara. Dar acestea  pot fi folosite pentru tratarea unui numar mai redus de anomalii dento-maxilare.

 

Vrei sa scapi de problemele dentare?