Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Cat costa un aparat dentar fix

Cat costa un aparat dentar fix? Exista mai multe tipuri de aparate dentare. Dintre toate poate cele mai utilizate sunt aparatele dentare fixe. Dar cat costa un aparat dentar fixPentru preturi la aparate dentare fixe aici!

Te poti informa si poti sa-ti faci o idee vaga despre cat costa un aparat dentar fix cautand pe internet insa, nu voi putea afla o suma exacta pana nu vei trece printr-un consult ortodontic cu un medic specialist.

Fiecare sistem ortodontic are anumite avantaje, dezavantaje si, din pacate, nu poate trata cu success toate anomaliile de aliniere dentara. Doar impreuna cu un medic ortodont poti alege aparatul dentar fix ce ti se potriveste tie.

Puteti accesa si implant dentar Bucuresti sau cat costa un implant dentar in toata gura ori proteza dentara pret.

 

Ce determina cat costa un aparat dentar fix?

 

cat costa un aparat dentar fix

cat costa un aparat dentar fix

Cu cat ofera mai multe avantaje pacientului cu atat costul unui aparat dentar fix va creste. Astfel aparatul dentar metalic este cel mai utilizat si cel mai ieftin. Pretul sau pentru o arcada incepe in jurul valorii de 2400 de lei.

Mai scump este aparatul dentar ceramic, sau aparatul dentar din safir ale caror elemente componente sunt colorate la fel ca dintii si reduc impactul estetic negativ al aparatului metalic.

Pretul de pornire al acestor aparate este cu 20-30%  mai mare decat pentru aparatul metalic. Tot in clasa aparatelor dentare fixe intra si sistemele ortodontice ce foloseste gutiere succesive pentru indreptarea dintilor. Putem aminti aici sistemul Invisalign. Acestea sunt aproape invizibile si posta costa cu 50-70% mai mult decat aparatele fixe conventionale.

 

In afata de tipul aparatului, factorii ce mai contribuie la cat costa un aparat dentar fix mai sunt si:

 

  • Experienta medicului ortodont;
  • Locatia cabinetului – pretul poate varia de la sat la oras sau chiar de la un cartier la altul in interiorul aceleiasi localitati;
  • Problema initiala – unele anomalii dentare pot fi rezolvate intr-un timp relativ scurt (cateva luni) in timp ce altele necesita un numar mare de controale (intinse pe perioda a catorva ani) ce implica si schimbarea sau adaptarea a numeroase elemente ale aparatului dentar fix.

 

Vrei sa scapi de problemele dentare?