Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Cat costa un aparat dentar mobil

Vrei sa stii cat costa un aparat dentar mobil? Cauti cat costa un aparat dentar mobil pentru tine sau copilul tau? Esti in locul potrivit pentru a-ti face o idee. Insa costul efectiv al acestui tip de tratament poate fi aflat doar dupa ce esti vazut de un medic specialist ortodont.

Nu mai astepta si fa-ti programare in clinica noastra! Mai jos sunt prezentate cateva aspecte ce influenteaza cat costa un aparat dentar mobil. Preturi aici!

 

Cat costa un aparat dentar mobil –  Acest cost include:

 

  • consultatia initiala (radiografii si modele de studiu),
  • planificarea tratamentului;
  • amprentele ce sunt trimise laboratorului dentar;
  • costul realizarii aparatului dentar mobil in laborator – mana de lucru a tehnicianului dentar;
  • plasarea aparatului si activarea initiala precum si toate indicatiile referitoare la igiena orala sau activarea dispozitivului.
cat costa un aparat dentar mobil

cat costa un aparat dentar mobil

Cat costa un aparat dentar mobil – Recomandari

 

Incercam sa tinem costul tratamentul cat mai jos pentru tine si de aceea multe dintre consultatiile ulterioare sunt gratuite. In anumite situatii, insa, va trebui totusi sa platesti:

  • daca ai pierdut aparatul dentar mobil; de aceea recomandam ca atunci cand nu este purtat aparatul sa fie tinut intr-un recipient marcat vizibil si plasat intr-un loc sigur, atentie deosebita atunci cand te antrenezi intr-un sport!
  • deteriorarea aparatului dentar datorita scaparii sau folosirii unor alimente necorespunzatoare;
  • uneori situatia clinica se schimba dramatic si aparatul necesita modificari majore sau chiar inlocuirea totala.

Sunt cazuri in care aparatul dentar mobil nu poate rezolva problema de unul singur si trebuie folosit in combinatie cu alte tipuri de dispozitive ortodontice.

La raspunsul intrebarii “cat costa un aparat dentar mobil” mai poti adauga si: pretul periutei de dinti special dedicate curatarii aparatului dentar. Mai mult, acesta necesita plasare intr-o solutie de igienizare furnizata de catre ortodont sau pe care va trebui sa o cumperi de la farmacie.

Nu mai astepta. Vino in cabinetul nostru si afla cat costa un aparat dentar mobil chiar astazi!

Vrei sa scapi de problemele dentare?