Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Cat costa un aparat dentar

Asadar, cat costa un aparat dentar? O intrebare naturala cand te decizi sa-ti indrepti dintii: cat costa un aparat dentar? Cu atat de multe optiuni de tratament la acest moment, cu atat de multi medici specializati dintre care sa alegi costul final al tratamentul va depinde de nevoile tale si incepe de obicei in jurul sumei de 900 de lei, pentru o arcada dentara.

Puteti accesa si implant dentar Bucuresti sau cat costa un implant dentar in toata gura ori proteza dentara pret.

 

Adevaruri despre cat costa un aparat dentar

 

Ai aflat cat costa un aparat dentar ca si suma de pornire. Dar care sunt elementele incluse in pretul unul aparat? Primul aspect ce determina costul este tipul aparatului dentar: aparat dentar fix, aparat dentar mobil sau aparat dentar functional.

Pentru fiecare tip costul va include: costul consultatiei initiale, costul investigatiilor necesare, costul analizarii cazului si al formularii planului de tratament, costul laboratorului dentar (atunci cand este necesar), costul sedintelor de igienire si costul controalelor periodice.

cat costa un aparat dentar

cat costa un aparat dentar

Cat costa un aparat dentar si tratamentul pentru acesta

 

Uneori tratamentul poate dura mai mult decat a fost estimat initial. Acest lucru s-ar putea sa creasca si … costul. Mai mult, uneori aparatul se poate deteriora si sunt necesare lucrari de inlocuire si reparare. Si acestea se vor adauga sumei din raspunsul la intrebarea “cat costa un aparat dentar?”. Mergand mai in detaliu, costul tratamentului va reflecta si gradul de instruire si experienta al medicului ce coordoneaza tratamentul.

Costul aparatelor dentare mai depinde si de zona in care se afla cabinetul ortodontic. In mediul rural costurile sunt mai mici decat in mediul urban dar la final preturile tratamentului sunt la discretia ortodontului.

Modul in care faci plata poate influenta costul total al tratamentului. O plata integrala va fi mai ieftina decat daca vei aplica pentru plata in rate, mai ales daca este implicata si o banca.

 

Concluzia despre cat costa un aparat dentar

 

Putem concluziona ca nu poti raspunde la intrebarea “cat costa un aparat dentar?” decat vizitand un specialist ortodont cu care stabilesti un plan de tratament. Noi te asteptam pentru o consultatie oricand. Ce mai astepti?

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „cat costa un aparat dentar pentru copii„, „cat costa un aparat dentar invizibil” sau „cat costa un aparat dentar transparent„, „cat costa un aparat dentar pentru indreptarea dintilor” si „cat costa un aparat dentar incognito„.

Alte cautari: „cat costa un aparat dentar in romania„, „cat costa un aparat dentar lingual” sau „cat costa un aparat dentar pentru adulti„, „cat costa un aparat dentar pentru strungareata„, ori „cat costa un aparat dentar simplu„.

 

Vrei sa scapi de problemele dentare?