Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Culori aparate dentare

Ce culori au aparatele dentare ? Este o intrebare foarte buna atunci cand vrei sa-ti pui aparat si vrei sa fii la moda sau nu vrei ca acesta sa se observe. Sunt doua situatii in care pui aceasta intrebare:

 

Esti copil sau adolescent si te intrebi ce culori au aparatele dentare

 

Copil sau adolescent fiind vei avea nevoie fie de un aparat dentar mobil fie de unul fix. Pentru aparatul dentar mobil poti alege culoarea placutei de plastic. Pentru aparatul dentar fix, in functie de sistem, poti alege culoarea elesticelor ce tin arcul pe bracketi.

Legaturile se schimba la fiecare control si daca vrei varietate poti alege alte culori de fiecare data. Intreaba ortodontul ce optini sunt disponibile.

culori aparate dentare

culori aparate dentare

Esti o persoana adulta si te intrebi ce culori au aparatele dentare

 

Cred ca te intereseaza ca aparatul dentar purtat sa fie cat mai putin vizibil, adica la culoarea dintilor. Exista sisteme speciale ce vin sa satisfaca aceasta nevoie. Poti alege intre aparate dentare ceramice, aparate dentare din safir sau aparate dentare linguale ( bine … ele nu se vad pentru ca sunt plasate pe suprafete ascunse ale dintilor ). Daca alegi un aparat metalic clasic poti alege culorile ligaturilor.

Nu exista un ghid al modului in care-ti alegi culoarea elementelor aparatelor dentare dar sunt cateva idei dupa care te poti orienta:

  • Auriul, albastrul inchis, turcoazul, orangeul, verdele, violetul sau rozul pot arata super daca ai un ten mai inchis la culoare;
  • Albastrul deschis, bronzul, purpuriu inchis, rosul inchis si rosul inchis pot complimenta un ten mai deschis la culoare;
  • Nuantele mai inchise vor face ca dintii sa para mai albi;
  • Nuantele mai deschise vor face ca dintii sa para mai galbeni;
  • Alege nuante ca sa se asortezi cu ochii tai;
  • Alege culorile echipei tale favotite pentru a fi un supporter adevarat!

 

Si acum cateve culori pe care vei dori, poate, sa le eviti:

 

  • Elasticele negre pot mima cariile dentare;
  • Albul poate parea o idee buna dar s-ar putea sa-ti faca dintii naturali sa para mai galbeni decat sunt;
  • Verdele sau maroul s-ar putea confunda cu existenta mancarii ramase intre dinti.

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „aparat dentar albastru„, „aparat dentar auriu” sau „aparat dentar fix culori„, „aparat dentar mov” si „aparat dentar metalic culori„, „aparat dentar roz„, „aparat dentar rosu„.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

Vrei sa scapi de problemele dentare?