[:ro]

Parerea pacientului

parerea ta conteaza pentru noi pentru ca fiecare pacient este unic

Am facut doar o vizita inițiala, dar dacă restul vizitelor mele sunt la fel ca prima, aceasta va fi clinica stomatologica unde voi merge. Doctorul și toți ceilalți angajati au fost minunați și m-au făcut sa ma simt confortabil!

Florin Draghici

Pacient

Programeaza-te aici

alege o data din calendar pentru a te putea programa online. Vei beneficia si de un periaj profesional gratuit - numai pentru programarile online

http://ramisclinique.ro/
aprilie 2018
Mon Tue Wed Thu Fri
2627282930
23456
910111213
1617181920
2324252627
301234
ramis clinique

Cat costa o proteza dentara

Cat costa o proteza dentara?” este principala intrebare auzita de medicii stomatologi atunci cand o proteza este indicata ca plan de tratament. Este de inteles interesul pentru pretul unui produs atunci cand dorim sa comparam pretul cu calitatea produsului.
Dar indicatiile precum: o proteza, o obturatie (plomba), un implant, un aparat ortodontic, un tratament endodontic, etc. sunt necesare pentru situatia clinica respectiva.

Veniti la cabinetul nostru si va oferim o consultatie gratuita pentru a vedea ce tip de proteza vi se potriveste si pentru a beneficia de o reducere de 10%. Sunati acum pentru o programare 0722 556 633!


Cat costa o proteza dentara?

Preturile unei proteze dentare le gasiti in lista de preturi. Preturile variaza in functie de materialele necesare confectionarii protezei, tehnica de realizare a protezei si tipul protezei.
Pretul unei proteze dentare este calculat ca orice pret de pe piata. Pretul unei proteze sau a unui serviciu include: calitatea materialelor pentru confectionarea protezei, calitatea executiei in realizarea protezei,  timpul tehnicianului dentar in executia protezei, materialele folosite in cabinetul de medicina dentara ( ex.: materiale de amprenta, acrilat, etc.).

Criteriile pacientilor in alegerea unui tip de proteza dentara

 

Medicul dentist indica pentru planul de tratament, in functie de situatie, cateva posibilitati. Dintre acele optiuni pacientul trebuie sa aleaga. Medicul dentist trebuie sa ii explice pacientului ce implicatii are fiecare optiune din planul de tratament. De aici ar trebui sa porneasca un dialog cursiv intre medic si pacient. Insa, de cele mai multe ori pacientul se focuseaza pe intrebarea  ” Cat costa o proteza?” si nu mai ia in calcul celelalte aspecte ale fiecarei proteze in parte.

Intr-o discutie in care medicul explica avantajele si dezavantajele unui anumit tip de proteza pentru situatia clinica prezenta , pacientul ar trebui sa fie atent la toate detaliile. Deoarece pretul unui proteze este foarte usor de gasit printr-un search pe Google dar informatia pentru o anumita situatie clinica ne este data doar de medicul dentist.

cat costa o proteza dentara

cat costa o proteza dentara

Tipuri de materiale pentru realizarea unei proteze dentare

 

Tipul materialelor care se folosesc pentru realizarea unei proteze dentare influenteaza cel mai mult pretul acesteia. Calitatea materialelor folosite este redata in aspectul estetic al protezei dar si in durata de viata a acesteia.

In componenta unei proteze dentare acrilatul este materialul principal. Calitatea acrilatului infuente se regaseste in  proteza dentara finala. Acrilatul este format dintr-o pulbere si un lichid, calitatile acestor doua componente impreuna cu timpul de polimerizare influenteaza calitatea acrilatului.

 

Cat costa o proteza dentara totala?

 

Pretul unei proteze dentare totale il puteti gasi in lista de preturi. Pretul protezei dentare totale cel mai mult este infuentat de tipul de dinti alesi.  Dintii pot fi din acrilat dar se tocesc in timp, sau din ceramica avand o estetica superiara fata de dintii din acrilat, dar si pretul mai ridicat.

 

Cat costa o proteza dentara flexibila ?

 

Pretul unei proteze dentare flexibile il puteti gasi in lista de preturi. Pretul unei proteze dentare flexibile este influentat de acrilatul din care este confectionata. Acrilatul pentru protezele flexibile este unul special oferind o estetica superioara fata de proteza dentara din acrilat clasic.

Acest tip de acrilat este si mai putin toxic fata de acrilatul clasic. Asadar, pretul unei proteze dentare flexibile este mai ridicat decat pretul unei proteze dentare clasice.

 

Cat costa o proteza dentara – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „cat costa o proteza dentara fixa„, „cat costa o proteza dentara mobila” sau „cat costa o proteza dentara cu capse„, „cat costa o proteza dentara din portelan” ori „cat costa o proteza dentara acrilica„, „cat costa o proteza dentara elastica„.

Alte cuvinte: „cat costa o proteza dentara scheletata„, „cat costa o proteza dentara totala fixa” sau „cat costa o proteza dentara in romania„, „cat costa o proteza dentara pe implanturi” ori „cat costa o proteza dentara provizorie„, „cat costa o proteza dentara sus si jos„.