Sinus lift extern si intern

No Comments

Sinus lift extern si intern – Odata ce ati pasit in Clinica stomatologica Ramis Clinique veti fi incantati de atmosfera confortabila si fara stres creeata de personalul medical profesionist.

Atentia deosebita fata de pacient face ca echipa clinicii noastre sa puna un diagnostic rapid si corect oricarei probleme medicale existente. Pe langa serviciile : Protetica dentara, Ortodontie, Estetica dentara, Endodontie, Pedodontie, din grija pentru dumneavostra oferim si Implant dentar iar daca cantitatea de os necesara acestuia nu este suficienta, prin operatia de Sinus Lift specifica serviciilor de chirurigie dentara aceasta carenta se poate rezolva cu profesionalism.

Pe langa aparatura moderna, echipa clinicii da dovada permanent de daruire si multa atentie pentru pacienti toti pacientii avand deplina incredere in echipa medicala .

 

Operatia de Sinus lift- realizata de chirurgii profesionisti Ramis Cliniq

 

Operatia de sinus lift este o interventie chirurgicala care are ca scop cresterea cantitatii de os in zona posterioara a maxilarului superior,  in zona molarilor si premolarilor prin actionarea asupra unei portiuni din sinusul maxilar.

Sinusurile maxilare sunt doua cavitati pline cu aer situate in interiorul maxilarului superior, de o parte si de alta a nasului, la nivelul obrajilor, imediat deasupra molarilor si premolarilor.

Se apeleaza la operatia de sinus lift cand sinusul maxilar este coborat sau marit, iar osul alveolar ramas nu are dimensiunea suficienta pentru a sustine implanturile dentare . Echipa clinicii noastre are performante in realizarea operatiilor de sinus lift intern si extern.

sinus lift extern si intern

sinus lift extern si intern

 

Sinus lift pas cu pas

 

Inainte de operatie, medicul specialist al Clinicii stomatologice Ramis Cliniq va intreprinde o examinare pentru a determina starea generala a pacientului precum si conditiile zonei asupra careia se va interveni chirurgical.

Operatia nu se poate executa daca exista afectiuni inflamatorii la nivelul sinusurilor. Radiografiile panoramice sau de sinus pot da informatii cu privire la pozitia sinusurilor si a eventualelor afectiuni inflamatorii. Daca s-a decis interventia, chirurgul realizeaza o incizie și indeparteaza gingia de pe osul care acoperă sinusul maxilar, apoi creaza o fereastra in os pentru a ajunge la membrana sinuzala. Aceasta este ridicată ușor pentru a face loc augmentarii.

Difera de la o persoana la alta cantitatea de aditie folosita in procedura chirurgicala de sinus lift intern. Uneori, plasarea implantului se face in timpul operatiei de sinus lift.Alteori, in functie de situatie, implantul se poate pozitiona si intr-o interventie ulterioara. Dupa introducerea aditiei osoase se pozitioneaza implantul dentar care are acum sustinere osoasa adecvata. Inainte de inceperea interventiei, pacientul este anesteziat.

 

Indicatii post-operatorii ca urmare a chirurgiei de sinus lift intern si extern

 

Desi in cadrul clinicii Ramis Cliniq reusita operatiilor de sinus lift intern si extern este garantata ,dupa interventia de sinus lift  este necesar sa urmati cu strictete indicatiile medicului specialist in chirurgia dentara.

Trebuie sa evitati sa va suflati nasul sau sa stranutati tinandu-va de el, minim 2 saptamani dupa operatieTotodata, nu trebuie sa va aplecati iar medicamentele prescrise de medicul specialist trebuie luate cu strictete conform recomandarilor, pana la sfarsitul perioadei de convalescenta in care va aflati.

 

Consumul de lichide si alimente dupa chirurgia dentara de sinus lift intern si extern

 

Imediat dupa operatia de sinus lift si pana seara la culcare, medicii specialisti ai clincii Ramis Cliniq, va recomanda sa consumati 6-8 pahare cu apa .

Este contraindicat sa folositi un pai dupa intreg procesul chirurgical de sinus lift intern si extern intrucat aspiratia poate cauza sangerare.In primele 24 de ore de la interventia chirurgicala de sinus lift consumati alimente moi si racoritoare . Acestea trebuie sa fie ingerate la temperatura camerei.

sinus lift extern si intern

sinus lift extern si intern

 

 In ce moment se face procedura de chirurgie dentara  de sinus lift

 

Implanturile dentare nu pot fi inserate in sinus si acesta este motivul pentru care  metoda chirurgicala de sinus lift intern vizeaza refacerea volumului osos in zona cu aceasta problema.

Doar dupa aceasta operatie dentara se va putea insera un implant dentar mai lung pentru o ancorare mai buna.

 

Cauzele lipsei osului care conduc la interventia de sinus lift intern si extern

 

Datorita anatomiei craniului, partea din spate a maxilarului are mai putin os decat mandibula si singura modalitate de rezolvare este data de chirurgia de sinus lift intern si extern, interventia specialistilor de la Ramis Cliniq fiind intotdeauna o reusita. Pierderea osoasa poate surveni si din cauza bolii parodontale.

In urma pierderii dintilor, cauzata de diferite probleme, se produce si resorbtia osoasa.Cu cat inserarea implantului dentar este amanata mai mult si interventia asupra  volumului osos nu se face la timp, cu atat gravitatea ca masa osoasa sa scada si interventia prin chirurgia dentara de sinus lift intern sa fie mai anevoioasa si convalescenta de durata mai lunga.

De aceea la primele probleme aparute consultati medicii specialist ai clinicii Ramis Cliniq pentru a stabili impreuna un plan medical potrivit si avantajos pentru dumneavoastra acordand atentia cuvenita planificarii pentru interventia chirurgicala de sinus lift intern si extern.

 

Procedura chirugicala  de sinus lift, o notorietate

 

Operatia dentara de sinus lift a devenit o procedura obisnuita pe masura ce tot mai multe persoane isi doresc refacerea danturii prin implanturi dentare. Doar un tesut osos sanatos garanteaza reusita unui implant.

 

Materiale de aditie folosite in operatia de sinus lift

 

Operatia de sinus lift intern si extern implica aditie de os la nivelul podelei sinusului maxilar. Materialele de aditie sunt naturale, din osul pacientului, sau artificiale cele mai des utilizate fiind sulfatul de calciu si mai ales hidroxiapatita.

sinus lift extern si intern

sinus lift extern si intern

 

Sinus lift extern si intern – Pasiti pragul clinicii Ramis Cliniq pentru orice problema stomatologica!

 

Medicii specialisti ai clinicii de stomatologie Ramis Cliniq, datorita pregatirii profesionale performante si cultului pentru om, realizeaza operatiile de sinus lift intern si extern fara nici cea mai mica dificultate, iar politica clinicii este de a face o balanta intre pret si calitate.

Calitatea tuturor serviciilor este ireprosabila, conditiile de igiena sunt deosebite, aspectul si ambientul clinicii fiind foarte atragator.Pretul este atractiv, pentru toate serviciile inclusiv pentru operatia de sinus lift intern si extern. Permanent Ramis Cliniq propune pachete de servicii care sunt foarte accesibile ca pret.

Aveti toate motivele sa va adresati pentru orice problema stomatologica specialistilor clinicii Ramis Cliniq intrucat seriozitatea, profesionalismul si buna practica  fac ca orice pacient sa revina cu incredere si placere de fiecare data cand va avea nevoie de servicii medicale stomatologice performante.

 

Sinus lift extern si intern – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: „sinus lift„, „sinus lift extern” sau „sinus lift pret„, „sinus lift complicatii” ori „sinus lift pareri„, „sinus lift extern pret„, „sinus lift procedura„.

Alte cautari: „sinus lift forum„, „sinus lift riscuri” sau „sinus lift cost„, „sinus lift dentist„, „sinus lift intern” ori „sinus lift intern pret„, „sinus lift intern extern„.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.