Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Colaborarea cu o clinica de stomatologie de incredere este primul pas pentru obtinerea unei sanatati dentare foarte bune.

Inca de la prima vizita la Ramis Clinique  vei obsera cu siguranta atmosfera confortabila promovata. De asemenea, vei vedea cu incantare ca intreaga echipa este formata doar din persoane bine instruite care fac totul pentru a oferi servicii de calitate.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Estetica dentara

 

Estetica dentara este o ramura speciala a stomatologiei la care apeleaza persoanele care au inteles nevoia de a avea un zambet sanatos.

Specialistii de la Ramis Clinique participa in fiecare an la seminarii pentru a ramane la curent cu cele mai recente cercetari sau tehnologii. Cele mai comune proceduri de estetica dentara sunt cele de albire profesionala si cele de fatetare a dintilor.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Interventii specifice

 

In estetica dentara sunt abordate situatiile precum petele si coloratiile pe dinti, acoperirea dintilor care si-au pierdut culoarea, sunt ciobiti sau sunt crapati si imbunatatirea generala a zambetului si frumusetii dintilor prin proceduri de albire profesionala in cabinet, insotite de proceduri de albire dentara acasa, la recomandarea medicului stomatolog.

Fatetele dentare au rolul de a acoperi dintii patati sau de a imbunatati aspectul dintilor ciobiti. Ele se plaseaza pe dinti prin lipire, dupa polizarea in prealabil a dintelui in cauza.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Implant dentar

 

Fiecare pacient este tratat personalizat in functie de afectiunile si situatia dentara particulare. Totul depinde de pacient, iar specialistii de la Ramis Clinique se vor asigura ca elaboreaza cel mai potrivit plan in acest sens. Implanturile dentare sunt cele care pot inlocui complet un dinte lipsa.

Bontul protetic este un surub care va inlocui radacina dintelui. Peste acesta se adauga coroana dentara care va functiona exact ca un dinte normal. Intregul ansamblu are rolul de a impiedica resorbtia osoasa, astfel incat oasele maxilarului sa ramana integre si sa nu se deterioreze.

In functie de pozitionarea sinusurilor si de cantitatea de os ramasa, pacientul poate avea nevoie inclusiv de aditie osoasa si sinus lifting.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Avantaje implant dentar

 

Cele mai importante avantaje ale unui implant dentar sunt:

 • Inlocuieste toate functiile unui dinte natural;
 • Nu afecteaza vorbirea;
 • Nu afecteaza masticatia;
 • Au o durata de viata foarte mare atunci cand sunt intretinute corespunzator;
 • Impiedica resorbtia osoasa la nivelul maxilarului;
 • Solicita osul si determina regenerarea osoasa;
 • Perioada de integrare este foarte scurta;
 • Materialele utilizate atat pentru bontul protetic cat si pentru coroana sunt de calitate premium.
stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Chirurgie dentara

 

Plasarea de implanturi, grefarea oaselor sau eliminarea dintilor si a molarilor, inclusiv a celor de minte, sunt efectuate la Ramis Clinique in colaborare cu cei mai buni stomatologi.

Toate procedurile de chirurgie dentara sunt implementate de medici cu experienta si cu pregatire in domeniul chirurgiei maxilo faciale, cu minimum de disconfort sau durere, astfel incat pacientul sa se poata recupera rapid si sa beneficieze de interventii minim invazive.

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Protetica dentara

 

Protetica dentara este  o parte foarte importanta a stomatologiei. Edentatia totala sau partiala este definita ca pierderea totala sau partiala a dintilor. Pacientii care din diverse motive nu pot avea implanturi dentare, din cauza costurilor sau din cauza altor probleme ale cavitatii bucale, apeleaza la proteze dentare, totale sau partiale, in functie de necesitati.

La Ramis Clinique lucreaza atat medici cu experienta cat si tehnicieni care stiu exact cum sa proiecteze si sa realizeze protezele totale sau partiale, astfel incat sa asigure pacientului cele mai bune produse.

Este foarte important ca protezele sa fie bine realizate pentru a facilita perioada de integrare si pentru a ajuta pacientul sa se obisnuiasca mai repede cu protezele.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Tipuri de proteze dentare

 

Exista mai multe tipuri de proteze dentare ce pot fi puse, in functie de modul in care se prezinta dantura pacientului:

 • Proteze dentare partiale – pentru cazul in care lipseste un numar limitat de dinti;
 • Proteze dentare totale – atunci cand lipsesc toti dintii;
 • Proteze dentare pe implanturi – care pot fi totale sau partiale si care sunt cele mai confortabile si durabile variante protetice.

Tot in categoria protetica intra si coronitele sau pivotii si puntile dentare, acestea fiind lucrari protetice care se aplica peste radacinile naturale ale pacientului.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Ortodontie

 

Aparatele dentare reprezinta cea mai buna metoda prin care dintii pot fi reparati sau infrumusetati, atunci cand nu sunt asezati ordonat in cavitatea bucala.

Pozitionarea gresita a dintilor poate determina malocluzie, o problema stomatologica cu efecte devastatoare asupra cavitatii bucale. Aceasta poate genera in final trismus ( blocarea articulatiei maxilare), dureri ale articulatiei si oaselor maxilarului, dar si bruxism (scrasnitul dintilor in som).

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Tipuri de aparate dentare

 

Pentru indreptarea dintilor si alinierea lor corecta, sunt recomandate aparate dentare, care pot fi de mai multe tipuri, in functie de necesitatile, dar si de preferintele pacientului. Unele dintre cele mai apreciate aparate dentare sunt cele invizibile.

Acestea sunt realizate dintr-un material plastic transparent si imbraca complet dintii. Sunt aparate dentare mobile, care trebuie scoase inainte de a manca si care nu se vad absolut deloc in timpul vorbirii.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Endodontie

 

Tratamentul afectiunilor aparute in tesutul moale din interiorul dintelui este extrem de important pentru sanatatea generala a cavitatii bucale. Fiecare carie sau alte probleme aparute la nivelul dintilor, trebuie sa fie tratate corespunzator, la timp.

Prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor generate de pulpa dentara poarta numele de endodontie. Endodontia are ca scop principal tratarea tuturor afectiunilor dentare generate de nervul dintelui sau de tesutul moale care il inconjoara.

stomatologie-bucuresti

stomatologie-bucuresti

 

Stomatologie in Bucuresti la Ramis Clinique – Tehnologie

 

Fiecare ramura a stomatologiei necesita o tehnologie specifica cu ajutorul careia pacientul sa beneficieze de cel mai bun tratament. In sensul acesta la Ramis Clinique fiecare specialist are toata aparatura necesara pentru a oferi pacientilor tratamentul adecvat, in cel mai scurt timp si intr-un mod optim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.